lunes, 26 de septiembre de 2011

2ª Terrall-Garrigues

Petit resum del Terrall-Garrigues a les Borges Blanques. 


Un bon dia, solejat, sense fred per ser a finals de setembre...Seguim amb el plà d´entrenament previst...o sigui cap...jeejje... encar queda pels Half Ironman i pel IM de setembre que vé, d´aqui un any, pero el millor es acumular Km.


Recullo a un colega a Balaguer i tirem milles cap aBorges, tot apunt per la sortida 270 valents! deu ni do! Cada dia aixo de la BTT o ciclisme  o atletisme...duatlons trialons..etc...te més i més adeptes!! Gran!!


Em poso a la sortida juntament amb els amics de Balaguer i un altre de Lleida que ha vingut tmb a probar sort!


Linea de sortida...tot a punt..i ja es respira la flaira de "World cup" al ambient...Jo a la pole! jeje perparat peruqe ja sabeu que aquestes "marxes amistoses" van com van...riuten del Sprint d´ahir del Cavendish..jeje


Be, lo de sempre cotxe obrint pas,,...i la penya que surt com a dimonis! collons pel pla , pols corves...cami..a 35/40 de mitja!...pooowaahh.. cagundena..fotre un pet penso...pero em mantinc dels 15/20 primers...aixi durant 17km on punxa un dels Balaguerins , el Monta (que va guanyar l´any passat) paro amb ell , respiro...badem per alla, arriba l´altre Gerard de Balaguer ...i fotem petar la xerrada...pim pam...entre pitos i flautes perdem crec jo, de 15 a 20 min!!..ens passa fins i tot el apuntador...mare de deu...en fi , reemprenem la marxa ja a ritme Globero total...habituallaments, cometnant batalletes..i res,,,cap a la linea d´arribada on els ultims 5km eres plans , alla ritme a plato! de 40km/h...i a fondo... 


Meta,,,i cap a buscar la bossa i entrepà del PA de Ronyo!..ojo el pa de ronyo que esta bo de collons! i no es per fer la pilota eh!...Pa del Bò del de casa d´abans collon!!...una molla, una crosta...mmm...Sino li donen la D.O es que els qe ho decideixen son ben penjats!!!


En fi, resumint, content per com vaig nar fins al 17km. content de parar , perqe sino ahgues fotut un pet de cal deu!...i be, bastant sobrat de forçes al descansar , i fàcil. Bé bona nota per a mi, tot i que les properes apretare més el cul i a probar de fer mes bon paper!


Ahh...un 10 per la organització del ccatgarriguenc. de veritat que si, marcat excel.lentment, atenció un 10, a les cruilles policia, membres de la organitzacio , habituallament, samarreta tecnica, chapeau! i el pa de ronyo clar!! Seguiu aixi nois! 


Ara a entrenar durant lasetmaneta uns 40km diaris de carretera als migdies..i cap a la piscina a nedar...a veure si agafem forma poc a poc i perdo kilos pq sino!...maaaau...


Salut!!

jueves, 15 de septiembre de 2011

Mal de genoll!

Al loro! com diria en Laporta... Això es el que et ve al cap quan estas corrent per primer cop desde feia mesos ...i notes unes punxades al genoll esquerra a la ròtula...buf!... shit!!!!  Ja feia la tira que no corria gens pràcticament potser i sense enganyar, havia fet 10km de running des del Maig al mig Ironman de Mallorca. Tenia tendinitis així que vaig decidir donarme un (kit-kat), per recuperarme i aixi ha estat ,cap rastre de tendintis a tendó, great!!! 
Doncs bé abans d´ahir pam!..vaig anar a còrrer , res 20min abans de dinar, per la serra de Gerb, darrera casa, a trot molt suau, sense forçar, i notava punxades al genoll, merda, ja feia uns dies que notava alguna coseta, pero nose, pensava que seria per la falta d´inactivitat. Doncs no. 
Em poso a caminar i bé, pero a la minima que feia un "apoio" dolent crec, punxada. Nose que pot ser, nose si parar de nou, bé aixo segur! pero si deixar curar per si sol, o anar al traumatòleg, abans que empitjori la cosa. Ja aniré comentant!!! Pero fa molta ràbia. Sort que estem a setembre i espero poder començar algun duatlo, ni que sigui en plan padrinet.


Els propòsits per 2012 són sens dubte, repetir amb el 70.3 de Mallorca, i també fer 3 ó 4 mig ironman més durant els mesos de maig fins Agost. 
Al setembre tinc previst fer un full IRONMAN a Mallorca també, l´ICAN Mallorca, he d´entrenar dur,però se que si ho faig no hi haurà problema. He pensat en intentar baixar de les 10:30h pero aixo ja es un temps bonissim, i per aconseguir-ho haure de prepararme durament. Aquesta setmana començare a la piscina nedant practicament a diari uns 2000m i un cop per setmana fer-ne 3000m...ja veurem, poc a poc i bona lletra que diu el refrany. A falta de córrer, doncs nadar i bicicleta!.. veurem com anira!! 




Aquest cap de setmana hi ha varies marxes de BTT  , o sigui que en alguna o altra faré cap... Ens veiem!!