jueves, 12 de enero de 2012

Duatló de carretera a la Noguera 24-03-12

iep!!..passo la info del duatló de carretera que estem preparant pel dia 24 de març de 2012!...d´aqui dos mesos i mig!!..El temps juga en contra , però crec que ens en sortirem!!..emails,trucades, i ajuda inestimable de bons amics i coneguts!!!
Falta lligar quatre caps...però estarem llestos!! Deixo el link de la prova per tal que pugueu accedir a fer una ullada, i si no aneu a córrer la marató de Barcelona, doncs podeu venir a Sant Llorenç de Montgai a 9km de Balaguer i fer una duatló que serà espectacular! Per paisatge, ambient, recorregut, tot! Ens hi volcarem! "tota la carne en el asador!". Si peta la cosa que peti! però que no es digui que no ho hem intentat!
Agraïr sobretot la inestimable col.laboració del Càmping la Noguera que s´aboca al 100% en tot el necessari per que la prova surti a la perfecció!
I...com no, als col.laboradors que ens cedeixen material,decomptes, regals,coneixements, etc...mil gràcies! Esports Querol, Pedala.cat, muebleterraza.com, PowerBar,Europiscines,iter5...etc...
Feu córrer la veu! i esperem que aquest Duatló sigui referència a les terres Catalanes.

LINK DUATLÓ DE CARRETERA 2012 LA NOGUERA ESPORT (clica aquí)