jueves, 15 de septiembre de 2011

Mal de genoll!

Al loro! com diria en Laporta... Això es el que et ve al cap quan estas corrent per primer cop desde feia mesos ...i notes unes punxades al genoll esquerra a la ròtula...buf!... shit!!!!  Ja feia la tira que no corria gens pràcticament potser i sense enganyar, havia fet 10km de running des del Maig al mig Ironman de Mallorca. Tenia tendinitis així que vaig decidir donarme un (kit-kat), per recuperarme i aixi ha estat ,cap rastre de tendintis a tendó, great!!! 
Doncs bé abans d´ahir pam!..vaig anar a còrrer , res 20min abans de dinar, per la serra de Gerb, darrera casa, a trot molt suau, sense forçar, i notava punxades al genoll, merda, ja feia uns dies que notava alguna coseta, pero nose, pensava que seria per la falta d´inactivitat. Doncs no. 
Em poso a caminar i bé, pero a la minima que feia un "apoio" dolent crec, punxada. Nose que pot ser, nose si parar de nou, bé aixo segur! pero si deixar curar per si sol, o anar al traumatòleg, abans que empitjori la cosa. Ja aniré comentant!!! Pero fa molta ràbia. Sort que estem a setembre i espero poder començar algun duatlo, ni que sigui en plan padrinet.


Els propòsits per 2012 són sens dubte, repetir amb el 70.3 de Mallorca, i també fer 3 ó 4 mig ironman més durant els mesos de maig fins Agost. 
Al setembre tinc previst fer un full IRONMAN a Mallorca també, l´ICAN Mallorca, he d´entrenar dur,però se que si ho faig no hi haurà problema. He pensat en intentar baixar de les 10:30h pero aixo ja es un temps bonissim, i per aconseguir-ho haure de prepararme durament. Aquesta setmana començare a la piscina nedant practicament a diari uns 2000m i un cop per setmana fer-ne 3000m...ja veurem, poc a poc i bona lletra que diu el refrany. A falta de córrer, doncs nadar i bicicleta!.. veurem com anira!! 




Aquest cap de setmana hi ha varies marxes de BTT  , o sigui que en alguna o altra faré cap... Ens veiem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario