jueves, 3 de febrero de 2011

Bones Sensacions

Després de la sortida de 16km de disabte, el diumenge sant tornem-hi,un cop acabat el servei al restaurant,em vaig cambiar de roba i cap a córrer amb un colega que li vaig comentar i cap a trotar!..la idea era sortir xino-xano a 6'km i aixi va ser, ritme molt suau amb agulletes encara del disabte...ufff, com es nota aixo del poc hàbit a córrer...buah...doncs eso, anem tirant desde Balaguer cap a la Sentiu per camins ,direcció Bellmunt per la serra , després cap al Polígon del Viola i direcció al Bosquet de nou.
Total uns 12,2km a ritme de padrina pero força bé dintre del fet pols que estava, acumulant kms a les potes.
El dilluns cap al gimnàs a probar de correr una estoneta a la cinta, res 5 min amb mal de potes..i dedicant-me a fer estiraments i bici estàtica durant uns 45'.
Dimarts, a córrer una altra vegada, total uns 6km pero amb dolor!!..molt dolor de turmells i tíbia..suposo q de sobrecárrega..mai havia fet 30km de running 2 dies seguits!..ni en 1 setmana penso!..doncs això, xino xano suauuu...cap a casa..i l´ultim 500 mts caminant i estirant.
Dimecres descans pero fent exercicis per enfortir turmells, tal com em va passar una pauta el Jordi del Mirandagym. Caminar de puntetes,obert,tancat,salts de granota,amunt avall,talons..deu ni do durant 15min..i les cames cremen!!.
Avui dijous doncs bones sensacions amb la bici, realment disfruto moltissim. He agafat la roadbike i tenia 1horeta per sortir a pedalar per la tarda amb un solet q feia!..i no massa fred!..he enfilat la carretera de Gerb cap a vva de la Sal, fent el portet a ritme molt suau pujant a 12/13kmh..140ppm i cap al poble a la font a beure una mica... He sortit sense bidó, total 1h de bici ,tmpoc cal, aixi habituo el cos a acostumarse a no demanar liquid constantment...el disabte durant els 16km de trailrunning no vaig beure res de res tmpoc i no ho vaig necessitar pas. 
Doncs bé despres de fer uns traguets d´aigua ala font he enfilat cap al monestir de les Avellanes i direcció Balaguer..com va l´acople de TRI, buffff...genial! una cosa que no es pot explicar...hi havia sectors amb lleugerissima baixada que estava rodant a 46/50kmh...i tot el tram en pla a 38/40kmh...he fet uns petits ajustaments i la mar de bé, cada cop estic mes segur que ho portaré a Mallorca, sens dubte!
Dades de la sortideta, 1h12min , 31km , 26,6km/h mitja , 500m d+ aprox.
Ara vaig acap al Fisio a que em miri una mica la tibia esquerra on tinc molèsties i cap a pencar una mica més...per la nit sortire a trotar una estona, 1h aprox. ritme suau...cada cop queden menys dies per l´IM70.3... keep in touch!

1 comentario:

  1. Hey, Gerard... ja agafes constancia... això és bò per assolir objectius. En el vostre esport és molt limitant el correr. En natació i bici no tindràs problema pel que veig... la mitja corrent despres de tot plegat és el que et farà anar més endavant o més endarrere. Crec que fas molt bé de treballar especialment aquesta disciplina. Les molesties sense cap dubte son de sobrecàrrega. Així que estiguis un parell de dies sense correr o algú et faci un massatge ben parit et trobarás millor. En aquesta zona no és inferquent tenir la periostitis tibial que és una inflamacio del periosti (una membrana que envolta l'os de la tibia) i que provoca molesties perllongades en els corredors... lo únic que ho resolt és parar. Espero que no sigui el cas!
    Estem en contacte!

    ResponderEliminar