lunes, 11 de octubre de 2010

Carretereta!

Bueno,bueno...avui sortideta amb la bici de carretera... Volia sortir a rodar en plan tranquilet per les carreteres secundàries de la plana lleidatana..pero veient que estava núvol i tenia 4 coses a fer... Doncs ho he descartat fins a la tarda.
He quedat amb el Pere i també s´ha apuntat el Miquel i carretera i manta cap al Pilar d´Almenara...Sortida de Balaguer, la sentiu,montgai,agramunt,Almenara,Fuliola,Castellserà,Penelles,Bellmunt,Bellcaire i Balaguer.
HA estat divertit...explicant coses i fent petar la xerradeta, tot a un bon ritme al final han sortit més de 30km/h de mitja. Total de kilòmetres 62+-, 142ppm,temps 1h58min pedalant... La tornada desde Bellcaire a Balaguer l´hem feta a 38/45 km/h de mitja..ufff..el Pere ha començat a apretar i venga va!!..a fondo...aixo que anavem a rodar..jaajaj Algun Sprint intermedio..etc... ha estat xulo.
La pluja ens ha seguit tota l´estona de tornada desde Agramunt, al final ens ha agafat a Balaguer al arribar però perquè he punxat just a la Gasolinera del Faro! menys mal! no portava recanvi i el Pere molt gentilment m´ha deixat una camara, li he de tornar per cert.
En definitiva avui bones sensacions amb carretera..m ´he trobat mes o menys bé. Poc a poc anirem agafant ritme de nou..això espero!
Demà sortida amb la BTT a fer un parell d´ermites, si el temps ho permet. Ja us comentaré la jugada! 
Al loro!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario