martes, 12 de octubre de 2010

Dia 12 d´Octubre...!

Hello de nou joves!...Avui ha plogut gairebé tot el matí...una pena!
Hem pogut veure desfilar la legion per la1..jajaja..
Haviem quedat amb en Josep Miquel i el Román per fer una sortida amb la btt a coronar un parell d´ermites...no ha estat possible...però m´ha telefonat el Roman que canviavem la bici per un esmorzar!..jajaaj..cómo no..no he faltat a la cita!
Comentar la jugada,entrepa de truita amb pernil...això allò..pimpam..res, que hem quedat que sino canvia la cosa aquest proper dia 17 farem la Transmontsec,però la "curta" de 65kms...a veure si s´animen i fem la llarga,tampoc hi ha massa diferencia...crec que potser 1500m de desnivell mes i 45kms...bueno nose...ja ho acabarem de lligar!
Per la tarda he sortit amb la road bike, volia fer una mica de pedalada en plan xino -xano...com qui no vol la cosa a ppm mitjanes-baixes, bona cadència,etc.
La ruta ha estat Balaguer-St-llorenç-Camarsa-Cubells-Costers del siò-Sentiu-Balaguer.
He fet una mica del denominat "surco"..uns 5kms calentant ...a un ritme alt de pedalada pero sense forçar...he enfilat cap a Gerb..i fins que no he estat a camarasa, no he començat a fer les sèries per millorar el meu nivell anaeròbic...apartir de 170 ppm. fins a les 180ppm. No era la intenció de la sortida,pero ja sabeu que si et començes a calentar el morro ,doncs apretes una mica!..jejeje
Total series a fondo a tots els repechillos fins a Balaguer. Molt bones sensacions, fent la majoria de pujadetes a ritme de 35km/h....a plato, molt content la veritat, agafar la bici aquests dos dies m´ha anat força bé, estava una mica desmotivat per la cursa de la Transiscar'10.

El números d´avui:
52 km - 1499 kcal - 140ppm - 360 metres ascens - 1h:48m - 28,8 km/h mitja.

1 comentario: