miércoles, 20 de octubre de 2010

dies de running

He decidit començar a córrer de cara als primers duatlons de la temporada que serán a mitjans de novembre.
Necessito fer-ho ja que puc córrer bé força kilómetres, però no d´una manera rápida com voldria,em falta velocitat...almenys és el que penso. Sé que no és cosa fácil, ni cosa d´uns dies, porta el seu temps, per tant ahir m´hi vaig posar seriosament.
Vaig començar de nit, pensant en fer series a alta intensitat, així va ser. Surto de casa i començo a trotar suau per escalfar, faig 2 kilómetres i començo a apretar fins a posarme al meu llindar anaeròbic i superarlo durant un petit temps, entre les 170-180ppm, afluixo i segueixo trotant fins baixar a 125ppm....deixo 5 minuts i torno a fer un sprint a 180ppm durant 1 minut ben bé...afluixo i san tornem-hi. Total 40 minuts de running fent series per tal de millorar el llindar anaeròbic. Unes bones sensacions, pero molt per millorar, puc portar per ara un ritme de 4'30" durant uns quants quilòmetres...pero he de millorar per no acabar tant petat!...
Seguint el consell del Mariano doncs avui he decidit fer bona base, no començar tant "a saco" de bones a primeres...M´he equipat i he anat cap a St.Llorenç, deixo el cotxe al càmping, faig petar la xerrada per alla una miqueta i faig 4 estiraments i vinga va! a trotar suau durant 1 quilòmetre direcció al camí de la ribera, més conegut com el tomb al pantano,vaig fins arribar a la presa i poso un puntet més fins a les 140-150ppm i faig el caminet, es força divertit, amb revolts, pujades,baixades,salts pedres, una mica trencacames pero força entretingut, bones sensacions, sense forçar, arribo al pont d´escalera on acaba el caminet i el torno a fer pero en sentit invers, trotant a 140-150ppm de mitja...acabo de fer el recorregut ja de nit!...i arribo al càmping...meta. Total 10'5 kilòmetres en 55min, pero força content ja que el cami es fa lent i pestosillo...bon entrenament de cara als duatlons i triatlons del 2011.
Demà tocarà descans...en principi, pero potser surto a rodar amb la bici de carretera per estirar cames, ja veurem!! salut!!


Dades dels 2 dies:
1h38m run / 1419kcal / 15'5 km / 151ppm / 180m d+ 

1 comentario: