jueves, 28 de octubre de 2010

Rascant-me´ls una mica...

Bonanit artistes!...Bé, estava aqui estirat al sofà xafardejant el "Facebook" i comentat la jugada amb algun colega...res de l´altre món...el que es sol fer a aquestes hores a casa, bàsicament!
Doncs eso,com diu el títol de la nova entrada d´avui, no estic fent res...Bé si que treballo ,etc...sino malament!..pero en el tema esportiu i d´entrenaments desde la Santa Pedalada que no he tocat bici ni "kets" ni piscina... Crec que m´anirà bé uns dies de relax, portava bastant entrenament els ultims mesos, i com que sempre que surto, em costa concentrarme en rodar tranquil, la majoria de vegades començo a fer series i petits "piques" amb els companys de ruta...i si vaig sol, doncs pitjor.
En fi, que he decidit prendrem la setmaneta amb calma, potser demà surto a pedalar una mica cap a vva de la sal, pero nose encara, tot depén...igual surto a córrer xino xano i faig uns 10kms en plan moooolt suau...per passejar de Balaguer al Càmping, ja veurem!
Diumenge toca ERMITANYOS'10http://www.ermitanyos.com/  Una marxa que suposo la majoria dels que llegiu o arribeu en aquest Blog , coneixereu, 90kms, molt guapa, corriols, trialeres, camins, bones vistes, bons avituallaments i molt bon ambient, uns 800 participants se´n esperen!
Avui he dinat amb el Mariano i el Josep Miquel que estan força concentrats en arrelgar els corriols, camins,organitzar el cotarro. Jo anire a fer de Control a la Zona de Sant Llorenç (el meu territori,sóc fill adoptiu..jajaj). Estare just a l´entrada del Poble! o sigui que si veieu un paio alla, amb un gintònic i fotent-se el vermut mentre us mira amb compassio...aquest sere jo!!jijiji...a veure com anira, esperem que no faci mal temps...bé i si plou, serà encara més épic!
Comentar també  que he adquirit unes rodes Mavic Crosstrail Tubeless http://www.mavic.com/es/product/ruedas/MTB/ruedas/Crosstrail-Disc
avui ho comentaven els companys a l´hora de dinar , (ah hem diant al BOSQUET, bonissim!.val la pena..aixi faig publicitat..jeje) posar rodes amb tubeless, i al final he fet un cop de cap i avui mateix a la tarda he anat a encomanar-les, les crossmax eren massa ja..700€ no mels volia gastar pas.. al final les crosstrail 1800gr i 360€. De pneumatic he agafat els Hutchinson Cobra http://www.pbikestore.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Hutchinson%20Cobra%20Tubeless%20ready%2026X2.10%20%20520%20grammi%20rosso%20pbike.jpg
Ja tinc ganes de veure la meva BTT equipadeta, amb quasi 1kg menys de pes...si compto el pes de les rodes que porto ara amb coberta,camara,etc...sen va el joc als 4kgs.
Vull cambiar els frens per uns XT o Avid...pero de moment farem amb el que porto. m´esperare al mes que bé o acabare de trinxar aquests als primers Duatlons de la temporada.

Canviant de tema, m´apuntare a la cursa del Sant Crist a Balaguer, son 10km el recorregut esta xulo i m´anira be per agafar fons pels Duatlons i triatlons...anire tranquilament, aixo espero, per entrenar, com jahe dit altres cops, el córrer no es el meu fort , per aixo vull agafar fons, potser fare alguna serie , pero res de l´altre mon.
Doncs res, espero veure´us als Ermitanyos o en alguna curseta/marxa de per aqui...!! salut i HAPPY TRAILS!!!

1 comentario:

  1. GErard,
    vagi bé la Ermitanyos. Enguany no m'ho he pogut manegar per baixar... algun dia seguirem els tracks entre setmana!!
    Bona filosofia la del descans, s'ha s'assimilar les animalades que fem!!

    ResponderEliminar